Samstag, 22. Mai 2010

Yhteiskunta

Hyvät kanssamatkustajamme yhteiskunnassa, teistä tullaan huolehtimaan. Meidän yhteinen juhlammme, joka räiskyy niinkuin samppanjapullojen korkit kurkkuihinne, tulee jatkumaan, mutta teidät täytyy valitettavasti irtisanoa. Teidän pieni köyhä omaisuutenne on harkinnnan jälkeen jouduttu irtisanomaan, ja teidän täytyy sanotua irti pääomastanne. Te sanotte, että teidän täytyy elää, mutta te olette aivan liian pieniä elääksenne, te olette keskonen, jolla ei ole elämisen mahdollisuuksia.

Me hallinnoime teidän keskoskaappianne. Teidän ei tarvitse enää huolehtia pääomastanne, sillä se on sijoitettu Englannin kanaalin saarelle. Tarkkaan ottaen se ei ole saarella vaan saaren välittömässä läheisyydessä, mereen upotettuna. Teidän pieni pikkuinen pääomanne tulee elämään ikuisesti jopa teidän kuolemanne jälkeen, teidän päomastanne tullaan huolehtimaan. Me tulemme huolehtimaan teidän pääomanne lisääntymisestä teistä huolimatta ja teistä riippumatta. Älkää antako ihmisten hämätä teitä, jotka yrittävät sitoa teidän pääomanne, sillä pääoman tulee olla vapaata ja liikkua vapaasti koko yhteiskunnan hyväksi.

Yhteiskunta koostuu meistä kaikista, ja yhteiskunta on kaikkien meidän muodostama kokonaisuus, siitäkin huolimatta, että emme ole saaneet kaikkea pääomaa kerättyä. Keräämättä jäänyt pääoma on kuitenkin vähäinen ja yhteiskuntamme tulee toimeen jopa ilman tätä pääomaa.

Te annoitte pääomallenne väliaikaisen turvapaikan, mutta nyt se on pysyvässä turvapaikassa, joten mitä valittamista teillä on? Pääomanne ei ole enää yksinäinen, sillä on seuraa ja seurustelukumppaneita. Meidän täytyy ainoastaan laskuttaa teiltä hallintokustannukset, joita koituu teidän pääomanne hallinnoimisesta. Yhteiskuntamme täytyy lopujen lopuksi elää jostakin, me kaikki olemme yhteiskunta.

Meillä on tiukka itsekontrolli. Miettikää tarkkaan kuinka usein olette kontrolloneet itseänne. Meillä on toisin, me kontrolloimme itseämme tarkasti. Tämä on meidän vahvuutemme.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen